Hopp til hovedinnholdet

Hei=:)Kjempebra side folkens! -Eg er ei flink skole jente,dyreelsker og litt einsom fjortis jente med en haug ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei=:)Kjempebra side folkens!
-Eg er ei flink skole jente,dyreelsker og litt einsom fjortis jente med en haug av problemer,det er sikket ganske mange som sier at dei har problemer og, og eg vil ikke snakke så masse om det til bvenninen min for ikke å klage hele tida.!:IMen til saken:
1-Mora mi og faren min går virkelig IKKE overens, dei krangler hver eneste dag om små ting egentlig er det mora mi som begynner.Foreks: -når faren min er på internett går mora mi heile tida og sjekker hva han driver med!-når ho veit at han berre ser i på aviser! Crazy:o
2-Mora mi vasker heile dagen, oppvask,golv,vindu,støv,riste tepper.Eg og faren min går dette på nervene, søstera mi som er voksen og har flyttaut vasker bare anna kver uke.
3-Utrynkaklær,smiknke,ikke spise middag, selv om jeg ikke er sulten,diskotek,gutter på besøk er HeIlT uakseptabelt for ho.-og når eg spør om ein grunn seier ho berre "nei,eg vil da berre ikkje".-Arrg.!og dåke seier kanskje å setta seg ned å snakka er det luraste..eh.. ikke i min familie.Søstera mi har også hatt det slik og seier at mora vår kjem ikke til å forandra seg.-Eg griner ofte når ho seier nei til noko eg har gledd meg veldig til.-Ho er ikke normal det har eg altid meint.
4-Veldig teit, men ho behandlar meg som ein baby rett og slett.Ho snakker baby snakk til med(har ho gjort så lenge eg kan hugse!,men ho gir meg og altfor masse husarbeid!Eg gjere masse lekse på for hand og i helgane må eg vaske og me er nesten aldri på noko "gøy" avslappande "ferie"!Alt eg skriv no skriv eg fra hjertet og følelsane.
5-Når det kjem til temaet sex spør eg berre søstera mi.Hadde eg spurt mamma" hadde eg berre fått mykje løgner.Eg kjøpte ein gang et blad "girls og "mamma" oppdaga det og blei heilt sint og kasta det.Og sa du må ikke ha sex før du er gift og er minst 2oår!!Okey..lite sannsynlig.Alt eg veit i livet har eg fra søstera mi ,venner, og kilder.
6-Den einaste gleden eg har i livet er den flotte klassen min,bveninna mi, min kjære, kjære katt og freden i naturen.Litt uvanlig kanskje, men eg liker ikke byen,uff.-Dette blei litt masse å lese for deg/dere men du/dere trengde ikke lese alt, (måtte bare skrive:)vet ikke om det er riktig kategori,men,jaja.
hva skal eg gjøre?hm..

SVAR

Besvart 04.05.2009 09:02:17
account_circle