Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vondt i magen hele tiden og vet ikke hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg tror ikke på Gud eller noe sånt, men visst han fins så hater han meg. Jeg har vondt i magen hele tiden, vet ikke hvorfor, men d gjør veldig vondt, jeg har ofte vondt i hode. Og på skolen klarer jeg ingenting, jeg vil bare få en ny sjanse, men mamma og pappa sier jeg har byttet skole for mange ganger, men d er dies feil at d er de som flytter og jeg så må bytte skole. Jeg vil helst ha en privatlærer eller noe sånt, så slipper jeg at alle klager på hva jeg gjør feil. Jeg føler ikke jeg har noe å leve for, for pappa er sur på meg hele tiden og mamma bor et annet sted så jeg ser henne ikke så ofte. D er ingen som kan hjelpe meg, for d har vi prøvd siden eg var 6 år og no e eg 15. Og mamma og pappa har vært i retten. Så eg vet ikkje ka eg skal gjøre!

SVAR

Besvart 25.01.2020 11:06:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig. Du får selv være med å bestemme hvordan du får hjelp som passer deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle