Hopp til hovedinnholdet

Får ikke overnatte hos kjæresten.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er i lag med en 14 årig jente som fyller 15 om en måned og vi har et dilemma med hennes mor. Vi har vært i lag i over en måned nå og jeg har troffet henne mange ganger pluss hennes familie såklart. Har lagt et godt inntrykk hos både mor og far. Men mora til denne jenta nekter for at vi ska få overnatte i lag før kjæresten min er fylt 16. Det er altså 1 år til hun fyller 16. Og hun har prøvd å prate me moren sin om det men hver eneste gang om hun gråter er sint eller bare er i normalt humør så sier fortsatt mora samme svaret - det er et ikke diskusjonstema. Greit nok at hun sier at vi ikke får lov, men det er så frustrerende når hun ikke vil diskutere det en gang! Liksom hva er hennes årsak til at hun sier akkurat det? Hvorfor kan hun ikke gi oss selve grunnen til at hun sier nei? Derfor spør vi dere på ung . no om hva vi kan gjøre for å muligens prøve å få prate med moren om dette uten at hun kommer med samme svaret - det er et ikke diskusjonstema. 

SVAR

Besvart 01.03.2018 20:59:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle