Hopp til hovedinnholdet

Er sammen med gutt som er 16 år, er selv 13 år, vil vente med sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Til neste år en kjæresten min 16 og jeg 14. Greien er at dette med sex allerede er blitt spurt om, han har sagt han er klar og vil ha sex med meg men jeg har sagt at jeg vil vente til jeg værtfal er fulgt 14 sånn at jeg ikke angrer på noe eller skapes over det eller rett og slett bare for at jeg skal kunne tenke litt. Jeg vet alt dette med aldersgrense på sex osv men om jeg er klar for det og har tenkt godt gjennom konsekvenser osv er det fortsatt feil?

SVAR

Besvart 28.11.2019 22:12:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle