Hopp til hovedinnholdet

Har veldig lyst på sex med kjæresten min, men er under 16 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15,5 år som har en kjæreste på 18 år og jeg vil ha sex med han men han sier han ikke vil før jeg er 16 slik at han ikke får trøbbel for det. Er det en måte vi han ha sex uten at han får trøbbel og straff for det? Jeg har vært god venn med han i over et halvt år og jeg er utrolig glad i han. Jeg er veldig forelsket i han han er den eneste personen som får meg til å føle meg god nok slik eg er. Jeg sliter med depresive tanker og han er den eneste som får meg til å tenke på noe annet. Han får meg til å smile og le. Han respekterer meg og er der alltid for meg og er min aller beste venn. Jeg får være med han når han er med kompisene sine, men han er veldig opptatt av at jeg og når han skal drikke alkohol skal ikke blandes for jeg er under 18. Han er den mest loyale og snilleste personen jeg noen gang har møtt.

SVAR

Besvart 19.02.2020 14:50:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle