Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye skal jeg drikke?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Meg og en venninne har gjerne lyst å prøve ut alkohol, men jeg er veldig usikker på hva jeg skal drikke og hvor mye alkohol som skal til for at jeg blir full. Vil gjerne ha litt kontroll over meg selv, så det er derfor jeg spør for å være på den sikre siden! Jeg er en jente på 15 og er 160 cm høy og jeg veier ca 40 kg. Lurer på hvor mye smirnoff som skal til for meg for å bli full. I tillegg så lurer jeg på om vodka er et alternativ. Har aldir drukket før og vil bare smake, så åpenbart har jeg null erfaring med dette fra før. Vet at alkohol prsenten i vodka er veldig høy, og derfor vil jeg gjerne blande det ut med enten brus eller juice. Problemet er at jeg ikke vet hvor stor menge som skal til. Håper på svar!

SVAR

Besvart 04.06.2013 15:35:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle