Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 17 år som lurer på om moren min kan være avhengig av alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år som lurer på om moren min kan være avhengig av alkohol, eller om jeg overdriver..
Hun pleier å drikke øl eller vin kanskje annenhver dag i gjennomsnittet. På onsdag drakk hun opp 4 øl alene, fra ca klokka 18:00 og til hun la seg. På torsdag kjøpte hun en vin kartong og den har hun enda.
Jeg merker egentlig ganske fort når alkoholen begynner å virke, er vel etter en øl eller noe.
Hun begynner å snakke uklart, blir veldig fort og lett irritert på meg.. Aldri noe vold-aktig, men bare sur og irritert. Når jeg har sagt før at "nå virker du full" rister hun det bare av seg og sier "å så da?! er jeg vel ikke!" eller lignende.
Hun er mye ute på byen, eller ihvertfall når hun har penger. Jeg kan ringe henne og hun sier hun kommer med siste buss. Når den har gått ringer jeg og hun sier hun blir litt til. En gang spurte hun om det var greit og jeg sa nei. Hun sa "bare en time?" jeg fortsatte å si nei. Så sa hun ok da blir jeg en time til og sa hade.

Jeg er 17..jeg vet jeg sikkert er voksen nok til å ta vare på meg selv. Men..jeg blir redd for hvor moren min er, om hun kommer hjem. Er det riktig? at Bekymre-seg-rollen skal bli snudd på barnet istede for moren? Det er jeg som burde være ute å feste og komme sent hjem..

Jeg tørr ikke si at jeg ikke liker at hun drikker, har prøvd før og hun kjefta. Ord skader mer en vold i min situasjon.

Jeg vet ikke helt hva jeg spørr om her..skal jeg gi henne en smak av sin egen medisin? skal jeg prøve å si ifra?..Jeg vet virkelig ikke lenger.

Mvh
En som ikke føler seg 17 år..

SVAR

Besvart 20.05.2008 21:10:03
account_circle