Hopp til hovedinnholdet

Blir ikke full

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt dette problemet i ett år nå. Jeg begynte å drikke, og alt var fint. Jeg ble full den første gangen og andre gangen (ulike fester, måneder mellom). Den andre gangen kastet jeg opp. Etter det har jeg ikke kunnet lukte på alkohol engang uten å ville kaste opp. Det er ikke selve problemet engang. Jeg kan fortsatt ta shots av f. eks. vodka, gin, osv. hvis jeg drikker litt cola eller juice etterpå. Men uansett hvor mye jeg drikker (og jeg virkelig mener hvor mye, jeg klarte å shotte en hel flaske med gin en gang og en hel flaske med vodka) blir jeg aldri full. Har perfekt tankegang, koordinasjon, osv. føler ingenting. Jeg vil helst kunne bli full eller tipsy, eller så blir det mye bortkastete penger. Takk!

SVAR

Besvart 25.10.2013 16:28:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle