Hopp til hovedinnholdet

Høyere toleranse for alkohol ved høy muskelmasse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på hvilke faktorer som spiller inn på hvor mye alkohol man tåler. Jeg er en jente på 18 år som trener minimum 20 timer i uka, har lav fettprosent og høy muskelmasse, men føler likevel at jeg blir latterlig fort full. To Smirnof Ice og jeg begynner å bli ubalansert og klumsete. Tre ice og en shot, og jeg kan bli helt fullstendig drita. Hvorfor er det sånn? Jeg trodde at man tålte mer alkohol hvis man var i god fysisk form. Hva er det som avgjør om man tåler mye alkohol eller ikke? Kroppsvekt: 56 kg Høyde: 162 cm Lurer også på hva det betyr når man drikker og det begynner å prikke/føles numment i lepper og i fingre. Har man blitt dopa eller er det et resultat av alt for mye alkohol? Har skjedd meg et par ganger på utesteder etter mye drikke og gjerne etter jeg har blitt spandert på. Mvh Jente 18

SVAR

Besvart 06.11.2013 13:06:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle