Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bli straffet for kjøring i påvirket tilstand?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg jort noe dumt. for litt siden hadde jeg besøk av fire venner og vi drakk litt to av oss var edru Og jeg var ikke edru etter vi hadde sitti inne en.stund hadde jeg lyst til.og vise vennene mine anlegge jeg hadde kblet i bilen.så vi satt oss i biln og hørte litt musikk så jeg hadde nøkelen i tenings låsen. På første hakk jeg satt i fører setet og styrte musikken.og etter vi hadde sitti ibilen en.stund og hørt på musikk skulle vi inn igjenn jeg har ikke kjørt bilen.den.sto stille vi satt bare inni.der men han ene lurte på om.han.kunne høre lyden på bilen Så jeg startet den og når jeg jore det så satt jeg med det ene beinet ute av bilen.på bakken og rusa den.litt med det andre beinet osso stoppa den. og etter det gikk vi inn igjenn. Og jeg bor i et tett bygd strøk og er redd noen.filma meg og skal.anmelde.meg kan.jeg få straff for dette jeg forklarer jeg har jort Og dette skjedde sent på natta men har over hode ikke kjørt bilen.bare rusa den. Angrer på at jeg jordet dette

SVAR

Besvart 16.01.2014 21:42:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Kjører bil uten å ha lappen

Vi skulle hjem fra fest, men han som eide bilen hadde drukket, og ingen av oss andre hadde lappen. Siden jeg har øvelseskjørt masse tok jeg på meg å kjøre ham og de andre hjem. Hva er straffen for å kjøre uten lappen?

 

Les mer
attach_file

- Kjører med promille

Jeg var på fest og fikk låne bilen til en kamerat for å kjøre og hente noen andre, siden jeg hadde drukket minst to-tre halvlitere, bare. Hvor strenge straffer er det for å kjøre når man bare er litt brisen?

 

Les mer
account_circle