Hopp til hovedinnholdet

Jente sliter med dårlig selvtillit og trenger hjelp

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, je har et problem. Je lik virkelig itte hvordan je ser ut eller noen ting med meg selv. Så je trenger hjelp til å forandre meg. Og je har itte hatt det så bra med venner eller noen ting. Hjemme er det bare litt krangling men det er vel vanlig? Je har alltid vært den stille personen som itte tørr å gjøre noe. Je vil forandre hvordan je ser ut. Hvordan je er. Alt med meg selv. Je har fått meg venner nå, men det funker itte når je vet hvordan je er. Dom går å har det kjempe gøy og je sitter her som itte no. De fleste venna mine har selvtillit og je sitter her med 10% av det. Det er noe je itte klarer lenger. Noen må hjelpe meg med å forandre meg eller så gjør je det selv, og da blir je slemmere og slemmere for hver gang. Je har alt prøvd. Je begynnte plutselig å drekke fordi je var så mye lei meg. Je begynte også å røke. Det er noe je angrer på. Røyken holder je meg langt unda nå, det samme med drekke. Je vil bare ha hjelp. Får det itte til alene. Takk på forhånd

SVAR

Besvart 20.01.2014 21:32:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle