Hopp til hovedinnholdet

Spyr av alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en 20 år gammel gutt som har drukket i 4 år. Hver gang jeg drikker då spyr jeg etter en vis mengde alkohol. Det kan være fra 4 0.33 med øl/cider til 6 halvlitere. Samme gjelder med vin å sprit. Blir dårligere å dårligere å spyr rett etter en vis mengde føler jeg. Etter jeg har spydd klarer jeg å drikke igjen. Liker øl/cider/vin å forskjellige typer sprit. Vis jeg drikker litt en dag, så kan jeg drikke mye mer(til jeg blir skikkelug full). Har hendt at jeg drikker 4-5 0.33 før en stor dag for å klare å drikke meg full den dagen. Lurer på om det er noe gale med meg eller om det er noe jeg kan gjøre for å få problemet mitt vekk? Har drukket i 4 år og så lenge jeg kan huske så har dette vært ett problem

SVAR

Besvart 03.06.2014 14:46:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle