Hopp til hovedinnholdet

Hvilke skader kan jeg få av festingen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 15 år med noe jeg tror er et vanlig og passlig alkoholforbruk. jeg drikker ikke særlig ofte, det kan variere fra måneder for hver gang, mange uker, eller 2 uker på rad med en helg pause så en med drikking og mange uker uten.. Så pausen varierer veldig! På festene pleier jeg å drikke meg litt mer enn brisen så jeg går litt ustøtt, har det veldig morro og snakker lett med folk. Synet er og litt annerledes og klarer ikke å fokusere bra.. Noen få ganger drikker jeg meg dritings.. Jeg lurer på om det er stor sjanse for at jeg får helseskader når forbruket er slik? For eksempel feiler i hjernen, hjertesykdommer eller noe.. Og om folk kan få bivirkninger når de drikker alkohol.. har drukket en del siden 8.klasse men med laaange pauser :) SKal holde det slik, Mvh gutt som vil ha svar!! :D

SVAR

Besvart 08.11.2014 16:05:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle