Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at de jeg kjenner skal gå fra meg på fest

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg har blitt inviter på fest av to veninner og jeg vet det vil vere mye alkohol og tobakk. Hun ene veninnA mi har en kjæreste på 19 og er derfor litt skeptisk på hvordan dette skal gå. Vi har hele hus for oss selv men det blir bare gøy. Jeg har drukket før men ikke røykt eller snuset og skal heller ikke gjøre det så problemet er ikke alkohol eller tobakk, problemet eg at jeg ikke har vert på hus fest før og er heldi sikker på at det komme ganske mange voksne folk og jeg er bare 14 år og 160cm høy . Jeg har ikke lyst å si nei til å kommme fordi hun er en jeg liker å hun håper på og har veldi lyst at jeg skal komme men jeg er redd for hva som kan sje når det er menn over 20 årende. Hva burde jeg gjøre for at jeg skal bli tryggere ? Vet jeg burde være med veninna mi ,men hun kommer nok til å forsvinne. Jeg er egentlig redd for det verste på husfest med folk jeg ikke kjenner, og de få jeg kjenner kommer gå fra meg, er jo ikke helt med når jeg har drukket noen dl med sprit.

SVAR

Besvart 20.11.2014 23:38:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle