Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 13 år og blitt invitert på fest, skal jeg snakke med moren min om det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er 13 år og har en bestevenn som er 14 år. Hun har invitert meg til en fest hun skal på for hun vil ikke gå alene. På festen kommer det 13-19 år gamle folk. Eller.. Kun jeg og venninnen min er 13 og 14. Resten er 15+.. Det blir alkohol og alt det der. Jeg har møtt han som holder festen som er 18 og bestevennen hans som er 19 år. De er veldig greie. Venninnen min sier jeg ikke skal bli presset til noe, itillegg så har jeg ikke vert på fest før. Venninnen min skal lyve til moren sin om hvor hun skal. Men jeg vil ikke lyve for mamma. Jeg er ikke sånn.. Men jeg veeet nesten at hun vil si nei. Jeg snakket litt med hun før om drikking og sånt uten å nevne festen. Da sa hun at folk må få lov til å utforske litt for å se om de liker det og om dette er noe de kan tenke seg og fortsette med som foreksempel å dra på fester i helgene osv. om man er gammel nok.. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg bare spørre rett ut? Og hva er aldersgrenser på festing osv.?

SVAR

Besvart 01.12.2014 22:28:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle