Hopp til hovedinnholdet

Kan man drikke alkohol når man går på Cipralex?Hvordan beregner jeg promille? Har mine foresatte rett på å få vite noe hvis jeg havner på legevakten med alkoholforgiftning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har lenge slitt psykisk og har den siste tiden begynt å drikke for å glemme. Jeg pleier å drikker meg sanseløs og er ikke i stand til å huske noe dagen derpå. I det ene øyebikket sitter jeg å gråter fordi alle hater meg og jeg ikke orker livet, og i det andre klemmer jeg og kysser på alle jeg treffer på. I den neste springer jeg ut i veien eller stikker av. Lurte på tre ting. 1. Har det noe å si for alkoholdinntake mitt at jeg går på cipralex? 2. Tenkte å kjøpe en flaske Kalinka 21,90 % (50 cl) og en flaske Mickey Finn 15 % (50 cl) til neste fest. Er det for mye/farlig? Vet det er ulikt fra person til person hvor mye man tåler, men sånn ca. hva tror du promilen min ville ligget på hvis jeg drakk det på et par timer? 3. Om jeg skulle være så uheldig å havne på legevakten, enten for å pumpes eller annet, har mine foresatte da rett på å få vite noe i og med at jeg er myndig? Ønsker bare å være forbredt på alle mulige situasjoner.

SVAR

Besvart 17.12.2014 15:15:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle