Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 14 og drar på fest og drikker alkohol med eldre venner som fyller 17 i år. Er dette akseptabelt i forhold til alderen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 (snart 15). Jeg har mange eldre venner som fyller 17 i år. De er mine eneste venner, og jeg vil ikke gå glipp av en fest og virke usosial, derfor drar jeg på festene som er. Jeg drikker når jeg er der. Jeg synes det er ganske spennende. Jeg er ganske voksen for alderen min, og alle som jeg ikke kjenner tror jeg er på samme alder som dem. Hvis jeg ikke drikker får jeg ganske stygge blikk og sånt.Jeg blir ikke for full, og jeg har aldri blitt ordentlig full med spy og sånn. Det jeg lurer på er om dette er akseptabelt i forhold til alderen min. Som sagt har jeg personlighet og er på størrelse som vennene mine, og de er de eneste vennene mine, så.. Takk for svar.

SVAR

Besvart 23.01.2015 13:16:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor drikker man?

Mange lærer tidlig om virkningene og farene med alkohol gjennom egne og andres erfaringer. Likevel velger mange å drikke alkohol. Hvorfor?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle