Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg snakke med foreldrene mine om alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg har tenkt på fest på fredag, men problemet mitt er at eg har nødt til å fortelle foreldrene mine at eg ikke kommer hjem til helga. Eg bor på hybel 4 timer unna hjemme og vi skulle besøke familien min i Kristiansand til helga og tenker at det ikke er så viktig om eg ikke blir med. Foreldrene mine er kristne og eg har fått et inntrykk av at de ikke vil at eg skal drikke før eg er 18, men har egentlig allerede gjort det, men de vet det ikke og dette var i en sammenheng der de ikke kunne oppdage det. Denne gangen må eg ha en unskydning. Skal eg spørre om eg får lov og si at eg vil drikke, eller bare si at eg skal på fest, men lover å ikke drikke dersom eg ikke får lov. Er nemlig en gutt som eg skal møte der, men får med med 2 veninner som eg får skyss hjem av etterpå. :) Hva skal eg gjøre??

SVAR

Besvart 05.02.2015 11:36:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle