Hopp til hovedinnholdet

Han krever penger av oss, men han nekter å vise oss boten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 17 år og lurer på noe. Altså, jeg og kjæresten min er 17 år og vi fikke en person til å kjøpe alkohol for oss, noe som ikke er lov og vi ble tatt av vaktene på kjøpestenteret også måtte politiet kommer osv. Men han som kjøpte alkohol til oss fikk en bot og vi sa oss enige om å hjelpe han å betale den siden det var vår skyld også. Men han som kjøpte til oss vil ikke vise oss boten men krever at vi gir han ti tusen kroner. Men jeg har sagt til han at han får ikke en krone av oss før vi får se boten, men likevel maser han om pengene. Og jeg har masse felles venner med han som kjøpte alkohol til oss og så å si alle sier han ikke har en bot og jeg har begynt å tenke litt på det og innser kanskje den ikke finnes, fordi han tar tattoveringer velldig ofte, noe som er dyrt, han kjøper mye dyrt heletiden osv. Men nå lurer jeg på hva jeg skal gjøre? Dette ble kanskje litt rotete men jeg er så forvirret.

SVAR

Besvart 17.04.2015 08:39:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Kjøper alkohol til mindreårige

Jeg skal på fest i helgen og vil kjøpe med øl og rusbrus og sånt til noen venner som ikke har fylt 18 ennå. Hvis jeg går alene i butikken vet jo ingen at jeg egentlig kjøper til noen andre, så jeg tenkte å prøve. Hva skjer om jeg blir tatt?

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle