Hopp til hovedinnholdet

1. Hvor mye alkohol (for eksempel antall flasker øl) kan man drikke før man mister kontrollen over seg selv? Merker man det selv når man bør slutte å drikke? 2. Hvis man har vært på en fest, hvordan vet man i ettertid at ingen har puttet noe farlig i drikken din? Finnes det noen måte å forsikre seg om dette på i ettertid? Hvis man husker kvelden helt klart, betyr dette at noe sånt ikke har skjedd? 3. Når man ser folk som er påvirket av alkohol er det lett for oss å se at de er påvirket. Ser de det selv? Merker de at de får dårligere balanse og gjør dumme ting osv? 4. Hva er gennomsnittsalderen for når man drikker for første gang?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål av ren nysgjerrighet :) 1. Hvor mye alkohol (for eksempel antall flasker øl) kan man drikke før man mister kontrollen over seg selv? Merker man det selv når man bør slutte å drikke? 2. Hvis man har vært på en fest, hvordan vet man i ettertid at ingen har puttet noe farlig i drikken din? Finnes det noen måte å forsikre seg om dette på i ettertid? Hvis man husker kvelden helt klart, betyr dette at noe sånt ikke har skjedd? 3. Når man ser folk som er påvirket av alkohol er det lett for oss å se at de er påvirket. Ser de det selv? Merker de at de får dårligere balanse og gjør dumme ting osv? 4. Finner ikke noe svar på dette på nettsider som sirus.no osv.. Hva er gennomsnittsalderen for når man drikker for første gang?

SVAR

Besvart 21.04.2015 16:04:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Promille - hvor full blir du?

Hva er promille? Hvordan vet du hvor høy promille du har? Hva skjer i kroppen når promillen øker?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle