Hopp til hovedinnholdet

Dagen før vi skulle dra var vi redde. Redde pga. alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. I det siste har livet mitt vært et stort svart hull som blir dypere og dypere for hver eneste dag som går. Jeg har kommet med et ønske om å bo hos pappa etter å ha bodd annenhver uke i 9år. Mamma nekter meg å flytte til pappa og mener at jeg kun har det bra hos henne. I februar skulle vi på vinterferie med mamma og bestefar, søsteren og broren til mamma. Dagen før vi skulle dra var vi redde. Redde pga. alkohol. Tanken på at de skulle bli fulle eller fjollete gjorde meg livredd. Jeg og broren min fortalte om dette til pappa, og han syntes det var kjempe trist. Pappa ble så bekymret da vi dro, at han kontaktet barnevernet. Vi hadde to møter med dem, der sa jeg for første gang at jeg ønsket å bo hos pappa. Jeg fikk en psykolog. Mamma og jeg har ikke samme forhold lengre, jeg vil ikke ha noe mer med henne å gjøre! Det blir kanskje rettsak av alt dette! Selvmordtanken har også kommet av og til. Hva skal jeg gjøre? Hilsen jente.

SVAR

Besvart 02.05.2015 12:41:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle