Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg drikke for å ikke bli syk? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 17 år, og her jeg bor er det en stor festival i slutten av juni der vi går i gamle klær og går i tog på dagen, og en stor fest på slutten i folkeparken vår. Jeg har drukket noen ganger før, men etterhvert har jeg blitt skikkelig kvalm av rusbrus. Sist gang jeg var på fest spydde jeg nesten etter 1 breezer. Jeg lå på badet hele natta å brekket meg, så rusbrus er ikke et alternativ. Hva kan jeg drikke som jeg ikke blir så kvalm av? Jeg har så lyst til å være med på parken, og jeg har også lyst til å drikke, men ikke hvis jeg drikker rusbrus. Alle vennene mine skal også på festen, og hele kommunen nermest er der, så vil ikke misse denne!

SVAR

Besvart 30.04.2015 16:31:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle