Hopp til hovedinnholdet

Pappa drikker vin hver dag for å få sove.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en jente på 14 år, pappaen min drikker 3 glass vin hver dag fordi det hjelper han å sove (sier han). Moren min og jeg har flyttet ut fra huset og inn i en leilighet. Pappa mener at siden jeg gikk til helsesøster og snakket med henne om dette, at det er min skyld at familien "skilles". Jeg har slitt veldig mye med dette, og jeg har nå blitt henvist til BUP. Pappa har fått mange sjanser til å gå til en lege og få sjekket om han har blitt skadet av alkoholen, men sakt at han ikke tror alkoholen var ett problem og avslått. Han prioriterer alkoholen over meg og derfor vil jeg ikke ha noe med han å gjøre. Men jeg lurer fremdeles på om det er ok for han å drikke alkohol hvis det får han til å sovne. Venter spent på svar :)

SVAR

Besvart 08.05.2015 11:29:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle