Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min som bor langt unna har invitert meg på bursdagen sin. Vennene hans drikker alkohol og jeg er skeptisk på å være der selv om jeg har veldig lyst. Bør jeg dra ned til han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, detter er både om alkohol og kjærlighet men men. han jeg holer på med har bet meg ned til han når han fyller 22 år. det er 5 år mellom oss, men det som er er at vennene hans drikker alkohol og jeg har gått igjennom en del når det gjelder folk som har drukket så jeg er redd å skeptisk på å være der selv om jeg har veldig lyst og siden har har lyst til å ha meg der, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. bør jeg dra ned til han? han bor 7 tima unna meg. jeg har lyst til å dra, men er redd for drikkingen som vill foregå. jeg kjenner ene venninna hans å hun drikker en del å det gjør de andre også.. har dere noen tips til meg? jeg hadde sotte stor pris på noen råd å slikt om hva jeg burde gjøre. jeg vil jo ikke droppe bursdagen hans bare for det, men jeg er såppas redd når det gjelder alkohol så plis hjelp meg. hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 29.05.2015 14:21:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor drikker man?

Mange lærer tidlig virkningene og farene med alkohol gjennom egne og andres erfaringer. Likevel velger mange å innta alkohol. Hvorfor?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle