Hopp til hovedinnholdet

Ble innlagt på sykehus pga beruselse , blir jeg straffet for det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ble nylig innlagt på sykehus for å være for beruset. Pga fest, alkohol. Jeg lurer egentlig på hva konsekvensene til dette er? Blir det noe straff ved politiet eller kommer det noe på rullebladet, (evnt utsettelse på lappen)? Dette var en veldig skummel opplevelse ettersom jeg ikke husker noenting om hvordan jeg kom til sykehuset eller noenting før det. Mor og far er veldig sure/skuffet. Så jeg syntes igrunn dette er straff nok. Pga dette skal jeg ikke drikke igjen før jeg blir 18. (10.10.97) Ivertfall det jeg har sagt til venner/familie. Beklager hvis jeg stiller noen dumme spørsmål, er ikke så kjent med lovene. Tusen takk på forhånd for all svar :) Mvh Henrik

SVAR

Besvart 29.05.2015 14:12:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
account_circle