Hopp til hovedinnholdet

Vondt i brystet ved inntak av alkohol. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg opplever å få vondt i brystet ved inntak av alkohol. Jeg drikker ikke spesielt mye, men nok til å bli beruset. Dette er da som regel 1-1/2 flaske(r) vin (med lav alkoholprosent). Har også prøvd meg på ulike alkoholtyper, men dette uten hell. Så lenge jeg konsumerer mer alkohol enn det jeg blir brisen av, kommer som regel smertene. Skal sies at jeg ikke alltid opplever å få vondt, men dette skjer som regel. Jeg får heller ikke vondt før et par timer etter inntaket. Jeg har vurdert å gå til legen med dette problemet, men med tanke på at jeg er under 18 år er jeg dermed redd jeg kun vil få beskjed om å kutte ned på alkoholen. Jeg drikker med måte, men er redd det å delta på fest uten å drikke ikke helt er tingen for meg. Smertene jeg opplever er stikking i brystet (på venstre siden og i midten), jeg opplever i tillegg som regel en rask/hard hjertebank. Håper dere har forslag til hva dette kan være og om det er andre løsninger enn å kutte ut alkoholen.

SVAR

Besvart 08.06.2015 11:18:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle