Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 18 år og har en trang til å drikke alkohol. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 18 år. Jeg har også en trang til å drikke alkohol, jeg kan sitte å gjøre lekser for å bare gå bort til kjøleskapet og diskutere med meg selv om jeg skal stikke av med en øl av pappa. Jeg føler som jeg ikke greier å holde meg, det eneste som holder meg igjen er at jeg ikke stjeler fra andre og at jeg ikke har økonomien til å kjøpe så mye drikke og det faktum at jeg holder på å ta lappen på MC og kjøring og alkohol ikke hører sammen. Og hvis jeg først har drikke så kan 4 halvlitere forsvinne på alt mellom 30-60 min. Jeg føler jeg må drikke, ikke fordi alkohol er godt, men jeg føler meg så lettet, så fri for bekymringer, så fri for sosial angst, som jeg sliter mye med. Jeg føler meg som en annen person, så glad, noe som jeg egentlig savner å føle. Jeg har flere ganger komt opp i en relativt høy promille, vanligvis så pleier jeg å bytte ut alkohol med vann etter en viss tid, men en var jeg så full at jeg kom til et punkt der følte jeg holdt på for svinne hen, nesten sovne.

SVAR

Besvart 12.08.2015 16:12:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle