Hopp til hovedinnholdet

,,Hei .. jeg er ei jente på 14 år som har ett problem . elr ikke jeg , men pappaen min ! ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL


,,Hei ..
jeg er ei jente på 14 år som har ett problem . elr ikke jeg , men pappaen min !
i påskeferien når jeg var hos han merket jeg at han hadde begynt å drikke osv . jeg merket først at han var rar hele tiden , og det kan jeg huske at han har vært før også . mamma ringte meg hele tiden og farmor og farfar , men pappa bare sov. så en dag lå ei venninde hos meg og vi sjekket i skapet osv , der var det drikke som ikke hadde stått der dagen før , men som plutselig hadde kommet dit !
vi hørte hele tiden at han var oppe på kjøkkenet å hentet drikke . også la han seg , han brydde seg på en måte ikke om oss osv ..
jeg ble hentet og fikk ikke være der på en stund . så i sommerferien skulle jeg være der i 3 uker elns , men de ukene ble fort til bare 1 . pappa hadde begynt å drikke igjen , og han lovte meg forige gang at han skulle slutte! nå har jeg ikke vært der på snart en måned , men sender noen ganger meldinger med han . han har sagt til mamma osv at han tar møter , men over mobil. og når mamma lurte på hva det het , sa han at han ikke husket hva det het. altså har han ikke gått på noen sånne alkohol møter!
jeg blir så sur og skuffet over han at det ikke går ann. jeg er det eneste barnet han har , og det virker som om han ikke vill gjøre noe med det ! jeg føler at jeg hater han og at jeg ikke tåler annsiktet hans etter alt det han har gjort. men samtidig er jeg jo såklart glad i han! han er jo liksom pappaen min. mamma fortalte meg at det var grunnen til at de skilte seg når jeg var liten, liksom pga alkoholproblemene og hun har ikke villet si noe til meg.
jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre , mamma har foreslått at jeg burde snakke med noen andre for å få snakket ut om alt liksom . men jeg trenger litt tid på å tenke på det. Alltid når jeg er alene går det en tanke igjennom hodet mitt som sier at han ikke bryr seg om meg , og jeg begynner å gråte! jeg hater det , og jeg blir rett og slett forbannet. han prøver å bry seg ved at han kjøper ting til meg osv , også i etterkant sier han at jeg må jobbe for de pengene ! bare for at han kan få sett meg, men jeg får ikke lov til å dra dit før mamma får enten skriftlig elr annet bevis på at han tar sånne møter og er villig til å gjøre noe med det ..

jeg vet ikke hva jeg skal gjøre :/

SVAR

Besvart 11.09.2008 01:17:25
account_circle