Hopp til hovedinnholdet

Jeg var på fest og drakk seks øl. Kom hjem og sovnet, gikk i søvne og våknet i dusjon. http://tidsskriftet.no/article/1895155

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i går kveld var jeg på fest og drakk 6 øl jevnt fordelt utover kvelden og jeg fikk ikke i meg noen som helst andre rusmidler. Alt gikk bra og jeg kom meg fint hjem og husker alt klart og tydelig. Jeg gikk inn på rommet mitt og satt litt på mobilen min før jeg la meg og sovnet ca kl halv 1. To timer senere våknet jeg av at jeg hadde gått i søvne og da sto jeg i dusjen mens moren min prøvde å få kontakt med meg. Etter jeg våknet ordentlig opp var jeg helt fin igjen og snakket med moren min helt naturlig igjen. Jeg er usikker på om dette er noe jeg kan finne på å gjøre igjen eller om det bare var et engangstilfelle. Hva kan jeg eventuelt gjøre for å forhindre dette? Dette har aldri skjedd før når jeg har drukket, hvertfall ikke som jeg vet om.

SVAR

Besvart 31.08.2015 16:35:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
account_circle