Hopp til hovedinnholdet

Jeg besvimer når jeg bruker alkohol og tobakk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er 16 år og har begynt å drikke så smått for kort tid siden. Var forleden dag på Songsvann, var fryktelig mange folk der. Drakk bare en slurk med vodka, etter 20 min ble jeg svimmel og besvimte i ca 5-10 sek. Etter det følte jeg meg bedre. Idag prøvde jeg snus for første gang, var med en venn, og lå helt i ro, drakk jevnt med vann. Snusen lå der i litt over en time, men ca i 40 min uti, så kjente jeg den samme svimmelheten og kriblingen. Sa til vennen min jeg kom til å besvime, og det gjorde jeg i ca 5-10 sek. Begynner å bli litt bekymret for at jeg ikke tåler noen ting nå. Kan ikke gå på fest som jeg aldri har uten at jeg besvimer jo. Når jeg snuste var jeg litt svimmel, avslappet og før jeg snuste var jeg ganske nervøs. Er veldig bekymret over at jeg ikke tåler noe. Forresten helst ikke aktuelt å bestille noe time hos noen, da vil foreldrene mine vite.

SVAR

Besvart 16.09.2015 15:34:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle