Hopp til hovedinnholdet

Toleranse for alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Lurer på det med toleranse for alkohol Jeg drikker omtrent hver 2 eller 3 helg, og legger ofte merke til at jeg kanskje tåler litt mer enn andre. En gang hadde jeg og noen venner en halvliter med 60% vodka hver. Selv veier jeg 55-60 kilo og er ganske tynn, mens to av kompisene mine, som er like gamle som meg, som var med veier rundt 85kg og har drukket omtrent like lenge som meg, de drakk opp 2/3 av flaska og var så dritings at de sovna på veien og vi måtte ringe noen for å få kjørt dem hjem. Jeg drakk opp hele flaska og klarte å ha kontroll på de 2 og ta bussen hjem etterpå. Følte meg jo selvfølgelig ganske berusa, men jeg hadde kontroll og husker alt, de andre blackouta. Hvordan går dette an når det egentlig skal være motsatt?

SVAR

Besvart 16.09.2015 15:10:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle