Hopp til hovedinnholdet

Noen spørsmål om alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 15 år gammel jente som har to spørsmål til deg. 1. For noen dager siden drak jeg alkohol for første gang der jeg kunne merke noe til det. Jeg drakk en rusbrus og 5/6 shots med vodka ( jeg er litt usikker for jeg drakk noe rett fra flasken så vet ikke hvor mye jeg fikk i meg da), men jeg følte ikke jeg ble så veldig full. Det eneste var at jeg husker ikke alt like bra som vennene mine. Jeg lurer på hvorfor det? 2. Jeg har planer om å ha besøk av noen jenter i helgen og lurer på om dere har noen spesielle tips for at ikke foreldrene mine skal merke at vi har drukket når de kommer hjem? 3. Jeg har en veninne som er veldig bestemt på at hun ikke har lyst til å drikke, så jeg lurte bare på om det er så smart å invitere henne hvist alle andre drikker? Håper dere kan svare meg raskt❤️ Hilsen meg

SVAR

Besvart 12.10.2015 14:53:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle