Hopp til hovedinnholdet

Sliter mye og har lyst til å komme meg bort. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okay jeg er en jente på 15 år. jeg sliter med depresjon, selvskading ( prøver å slutte. er 2 uker ren) dårlig selvtillit, angst og anoreksia. ja det er ganske mye. er ikke stolt over alt det men prøver å fikse på ting. men greia er siden jeg er 15 og har aldri drukket før (som er overraskede siden jeg har depresjon) så har jeg hatt lyst til det i det siste. sånn virkelig lyst. der jeg vil drikke meg full og glemme om denne verden. men jeg har ikke fått tak i noe som inneholder alkohol ennå. tror det er bra. men trenger virkelig hjelp. hvordan kan jeg slukke tørsten. rart å si det siden har aldri drukket før. men ja håper dere skjønner greia kortere sagt jeg har lyst til å drikke meg full selv om jeg har aldri drukket hjelp, vær så snill :(

SVAR

Besvart 31.10.2015 13:12:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle