Hopp til hovedinnholdet

Er ikke så skoleflink så jeg drikker for å glemme alt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!, jeg er ei jente på snart 16. Jeg går i tiende klasse men jeg har bare et stort problem og det er viktig for meg å få sagt det. Jeg kan ikke akkurat kalle meg skole flink, noe som gjør meg ganske deprimert jeg vil så gjerne være flink på skolen men klarer ikke det så jeg har funnet en måtte å glemme alt på og det er dessverre å drikke. Første gang jeg drakk var på festen til beste venninna mi som er et år eldre enn meg. Når jeg drikker så glemmer jeg alt jeg er dårlig i... Skulle bare ønske kunne klare meg uten alkohol. Jeg drikker nesten hver helg

SVAR

Besvart 25.11.2015 16:29:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til det. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan det lages, hva promille er, og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle