Hopp til hovedinnholdet

Alkohol og allergi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei Jeg er en gutt på 20 år som har de siste 2 årene hatt problemer med at jeg kaster veldig lett opp. Detter da som oftest i sammenheng med alkohol, trening. Det er som tingen med alkohol er at jeg drikker egentlig lite, jeg blir aldri full fordi jeg blir som oftest dårlig før dette. standard eksempel fra forrige kveld ute. Jeg drakk kanskje en halv ølboks før jeg fikk en dårlig følelse i kroppen, følte meg rett og slett uvel og måtte på do 2 ganger for å bæsje og da følte jeg meg litt bedre, jeg vet ikke hvorfor jeg må på do for å gjøre nr 2 men slik har det vært i det siste, tror jeg har fått en slags nervøs mage når jeg drikker. Jeg tror dette skyldes fordi jeg har kastet opp for mange ganger når jeg har drukket og fått en slags angst for at jeg skal kaste opp igjen. Den dårlige følelsen forsvinner som regel kanskje 2 timer ut på festen og da kan jeg drikke vanlig.

SVAR

Besvart 11.01.2016 13:50:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle