Hopp til hovedinnholdet

Er det rart å ta med en liten flase med egen alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal på min første fest i helga, og jeg lurer på om det er rart å ta med seg sin egen lille flaske med alkohol. Jeg har aldri drukket før. Jeg tar ikke imot fra andre, for det er tydeligvis ikke bra. Heng skal bare holde meg til den ene jeg har på 4 %. Er dette rart? Lurt å ha noen edrue som kan passe på :)

SVAR

Besvart 29.01.2016 16:39:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle