Hopp til hovedinnholdet

Hvor lenge må jeg forbrenne alkohol for å få blodet rent og, hvordan får jeg stoffet fullstendig ut av kroppen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har drukket alkohol for første gang i mitt liv, utennom å ha fått meg pittelitt av det stoffet da jeg skadet meg flere ganger i barndomen min og svelget en liten dose Listerine ved uhell før å ha spyttet det ut. Som jeg skrev over, jeg drakk alkohol for første gang i en fest og det var bare en 0,5 Liter boks PæreCider med en innhold av 4,7 % alkohol. Etter det drakk jeg 1 shot vodka som inneholdte 40 % alkohol, ifølge flasken. Det smakte helt forferdelig og fikk drikke litt Redbull. Det skjedde igår, og fikk føle noe uvanlig i nyrene pluss at jeg urinerte lenge to ganger. Derimot fikk jeg vite at jeg kan ikke drive med fysisk aktivitet før 24 timer har gått etter å ha fått alkohol i blodet. Hvor lenge må jeg egentlig vente før jeg beveger meg? Og hvor mye alkohol har jeg i gjennomsnitt fått i kroppen? Hvor lenge må jeg forbrenne alkohol for å få blodet rent og, hvordan får jeg stoffet fullstendig ut av kroppen?

SVAR

Besvart 02.02.2016 13:28:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle