Hopp til hovedinnholdet

Jeg drakk på offentlig sted, kan dette ha betydning for utdannelsesmulighetene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, var på byen for noen uker siden, der ble jeg tatt for drikking på offentlig sted to ganger samme kvelden. Første gang slapp jeg unna med en advarsel, andre gang skrev politiet ned navnet mitt adresse osv. Jeg kan ikke huske så mye av hva politiet fortalte meg den kvelden, har heller ikke hørt noe fra dem siden. Så jeg lurer på om dette kan ha fått noen konsekvenser som f.eks. prikker på rullebladet? Hadde ikke politiet tatt kontakt med meg igjen hvis dette hadde blitt loggført? Isåfall kan dette ha noe å si på utdannelsemulighetene mine i fremtiden?

SVAR

Besvart 31.03.2016 14:38:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Yrker og utdanninger som krever politiattest

Mange formål krever at du legger frem politiattesten din (rullebladet ditt). Her har vi samlet noen, og hvilken type attest du må legge frem for de ulike.

 

Les mer
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol på offentlig sted

Jeg og noen venner tok noen pils i en park der vi bor. Men da vi skulle gå kom politiet. Vi hadde ølbokser som vi gikk og drakk av, og politiet skrev ned navnene våre. Er det så farlig at vi drakk litt da, vi bråkte jo ikke eller noe. Hva skjer nå?

 

Les mer
account_circle