Hopp til hovedinnholdet

Blir mobbet for at jeg ikke drikke alkohol.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

På skolen og slapper av i friminuttet og så kommer 4 jenter opp til meg og kaller meg en barnslig outsider. Hvorfor gjorde de dette? Vel fordi at jeg hadde nevnt i timen at jeg ikke drakk alkohol. Jeg har gjort det før to ganger, siste gangen besvimte jeg ute i kulda om vinteren og takk og lov var broren min der og fikk meg inn. Så jeg hadde bestemt meg for ikke og gjøre det igjen. Men hva får jeg som belønning? Jo, at jeg nå blir kalt barnslig og umoden for at jeg ikke drikker på fester med 17 år gamle men som "grabber" jentene som er 14 år og de liker det. Dette begynner og bli dumt. Kanskje man burde begynne og si at det er jentene som er barnslige og uansvarlige? Ble kanskje litt ut av sak her men jeg begynner og bli irritert og er lei av og bli mobbet for og være smart nokk til ikke å drikke.

SVAR

Besvart 10.05.2016 18:51:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle