Hopp til hovedinnholdet

Kjenner suget på alkohol,- trenger hjelp.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

hei, fant ikke noe gamlere en 20, men jeg er 27 år gammel mann, og vil ha noen råd, for jeg drikker for mye, og kjenner suget på alkohol, jeg har drukket hver dag i 2 månder kjenner at hode mitt ikke er det samme som sånn det var, jeg er redd, og vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg tørr ikke og snakke om det for og bli betraktet som en alkoholiker.. er flau over det og føler jeg har ødelagt meg selv.. mistet jobben min som jeg jobbet med i 5 år som postmann, som jeg trivdes veldig med, pågrunn av for mye fravær, sitter i sosial bolig med lite penger og ikke noe familie, sitter for det meste hjemme og kjenner apstinenser, og angst, prøft flere ganger på selvmord, og har hatt igjentatte selvmordstanker.. jeg trenger serriøs hjelp, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, håper jeg får svar fort, for jeg trenger virkelig hjelp!!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Vi skjønner godt at du trenger hjelp, for slik du beskriver din situasjon har du det ikke bra.

Selv om alt ser mørkt ut, og du ikke kan se at det er lys i tunnelen, finnes det hjelp og behandling. Det er viktig at du snakker med noen om hvordan du har det. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med din fastlege for å få en henvisning til riktig behandling så fort som mulig. På et Distriktpsykiatrisk senter kan du både får hjelp med ditt alkoholproblem, og hjelp for din psykiske lidelse. 

Hvis du føler at du ikke har noen du kan snakke med i dag, kan du ringe til en av hjelpetelefonene under. Å snakke med noen kan hjelpe deg å sortere tankene dine sånn at du kan få hjelp i den vanskelige situasjonen.

  • Mental Helse: 116 123

  • Røde Kors: 800 33 321

  • Kirkens SOS: 22 40 00 40

Om du har selvmordsplaner, bør du kontakte legevakt eller psykiatrisk legevakt for hjelp med en gang. 

Hilsen RUStelefonen 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Alkohol
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om alkohol