Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er forelsket i en gutt, og når han er full virker det som han liker meg tilbake, men det er annerledes når han er edru.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ett utrolig stort dilemma så jeg begynner å bli små rar opp i hodet siden det surrer i hodet mitt hverdag. Men nå har det seg sånn, at jeg har blitt forelsket i en gutt, men når han er brisen,full det innen for det der så kysser vi, og kliner vi.. hele tiden, og når han er full/brisen så er det bare meg han vil hooke med hvis jeg er med på en fest, og hvergang vi drar fra hverandre når vi skal hjem fra festen så kysser han meg.. men når vi kommer til da han er edru så er han pus av og til men mest overlegen, men da han er full og brisen så pleier han å fortelle ting som irrterer han til meg, og at han bare kom på festen siden jeg var der. poenget er hva skilles det, skulle tro vi var sammen da vi begge er på fest sammen... men seriøst hjelp meg. er det følelser her i bildet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer