Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i en gutt, og når han er full virker det som han liker meg tilbake, men det er annerledes når han er edru.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ett utrolig stort dilemma så jeg begynner å bli små rar opp i hodet siden det surrer i hodet mitt hverdag. Men nå har det seg sånn, at jeg har blitt forelsket i en gutt, men når han er brisen,full det innen for det der så kysser vi, og kliner vi.. hele tiden, og når han er full/brisen så er det bare meg han vil hooke med hvis jeg er med på en fest, og hvergang vi drar fra hverandre når vi skal hjem fra festen så kysser han meg.. men når vi kommer til da han er edru så er han pus av og til men mest overlegen, men da han er full og brisen så pleier han å fortelle ting som irrterer han til meg, og at han bare kom på festen siden jeg var der. poenget er hva skilles det, skulle tro vi var sammen da vi begge er på fest sammen... men seriøst hjelp meg. er det følelser her i bildet?

SVAR

Besvart 27.05.2016 14:49:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
account_circle