Hopp til hovedinnholdet

Jeg strever med depresjon og selvskading og er så lei. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sykt lei av depresjon.. Jeg er også en selvskader. Har lyst å bare dra vekk. Drikke meg dritings og glemme de vonde følelsene. Jeg er en veldig svak person også.. Opplevd mye dritt.. Jeg ligger og griner hver kveld nesten. Og jeg har hatt depresjoner siden Ifjor. Jeg er lei av livet mitt. Skjønner ikke helt meningen med livet heller.. Høres sikkert veldig teit ut, men jeg har sykt lyst til å bli psykolog.. Jeg føler jeg kan hjelpe andre mennesker som har det vondt. Men jeg klarer ikke å hjelpe meg selv.. Jeg vil si jeg er en ganske omtenksom og omsorgsfull person. Men jeg er også ganske svak. Hater kroppen min også, alt er feil utseendemessig. Jeg er bare lei.

SVAR

Besvart 20.06.2016 18:10:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle