Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min drikker og bruker andre rusmidler noen ganger, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en kjæreste jeg vet har vært igjennom mye opp igjennom årene(han er også 15). Blant annet at foreldre skilte seg, og barnevernet har vært innblandet pga vold som han ble utsatt for av sin egen søster osv... Hvertfall, så vet jeg at han både drikker(vodka og øl), han snuser,og røyker sigarer. Han sier også at han bruker rusmiddler noen ganger også. Han skammer seg ikke over det. Jeg blir jo ganske redd på hans vegne fordi jeg vil ikke at det skal skje noe med han. Jeg vet jo hvor farlig alt det der er, og hvertfall når han er så ung som han er. Jeg vil veldig gjærne hjelpe han fordi han er på grensen til å bli avhengi virker det som. Han bor hos sin far og han har en job som starter kl 6 på morningen og slutter sent på natten. Så da er kjæresten min veldig mye alene, og omtrent hver gang han er alene, så benytter han anledningen til å drikke osv...så faren vet ikke noe om at han holder på sånn, så da får ikke faren sørget for at han får hjelp. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 03.08.2016 13:53:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
account_circle