Hopp til hovedinnholdet

Sier man sannheten når man er påvirket av alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det var en periode hvor jeg "datet" en på 16 år, og vi var veldig nære hverandre. Det ble ikke noe særlig ut av det i og med det at vi aldri fikk møttes. Vi mistet alt av kontakt, og jeg fant meg selv i å dagdrømme om ham og savne han. Det gikk vell et halvt år før jeg skulle gå hjem veldig sent på kvelden. Da møter jeg på denne gutten og flere. Det var fest i nabohuset. Han begynte å snakke til meg, og introduserte meg. Han sa veldig pene ting om meg, kanskje litt drøye ting, som om det bare ramlet ut? Han så full ut. "Jeg savner deg, vi må begynne å snakke igjen" sa han. Jeg hadde ofte følt på det at han ikke ville snakke. Plutselig begynte han å kysse meg, men jeg prøvde å ikke gjøre så mye - han var jo full. Ingenting av det han hadde sagt, eller at han villa kysse meg hadde jo noen betydning siden han var full.. Eller hadde det? Det er det jeg lurer på. Kan det hende at sannheten kommer frem når man er preget av alkohol? Hvordan fungerer dette? kan vi begynne å snakke igjen?

SVAR

Besvart 25.08.2016 08:37:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle