Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg gjøre om jeg tror hun har store problemer, uten sånne alvorlige ting som ringe barnevernet eller noet for det kan hende jeg tar feil?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

HEI =)
Jeg har nettop begynt i 8. klasse. i 7. begynte en ny jenta i klassen vår. hun fikk ikke mange venner, tror det var fordi hun oppførte seg litt anderledes og gjorde nesten ingen skoleting, husket veldig lite når hun pugget til prøver og ikke fulgte med i timene. ingen ville være venn med henne og jeg prøvde og stille opp litt for henne, men jeg ville ikke droppe vennene mine for å være sammen med henne..
på ungdomsskolen begynte vi i samme klasse. jeg har ikke tenkt noe på det før nå og kansje det er helt feil og at det er teit,men jeg stilte opp på tv-aksjonen og så en video av en som hadde en rusmisbruker til far og fortalte, og beskrivelsen av barn som prøver å skjule det lignet på henne... avog til når hun ikke har gjort lekser sier hun at hun glemte det , ikke skjekket lekseplanen eller ikke sjøntet det. hun dro en gang fra skolen for å følge lilliebroren til optikker for moren kunne ikke. Samme med et arangemang på skolen(barneskolen).
vel, for å gjøre det litt kort (jeg vet det er mye, men jeg har holdt på det lenge og har ingen jeg tør si det til...)hva skal jeg gjøre om jeg tror hun har slike problemer, uten sånne alvorlige ting som ringe barnevernet eller noet for det kan hende jeg tar feil?
jeg vet at foreldrene er skilt og at hun har hatt noen problemer i barndommen...

SVAR

Besvart 30.10.2008 20:29:23
account_circle