Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine er skilt. Er vant til en full far, men er litt skuffet over at alkohol betyr så mye for han. Tør ikke å ha venner på besøk, da det har skjedd nok av episoder hvor man ser han er full og sier og gjør mye ydmykende. Er han en alkoholiker?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Husker når jeg var liten så sa pappa at det var normalt å drikke alkohol til frokost, lunsj, middag og kvelds. Dette er noe jeg har undret på mye i mange år. Han sa dette rett etter han ble tatt for fyllekjøring.. Er man ikke alkoholiker om man drikker hver dag til hvert måltid?? Han drikke hver dag, og det er mange bokser øl. Spesielt i helgene. Da blir han faktisk full. Foreldrene mine er skilt. Er vandt til en full far, men er litt skuffet over at alkohol betyr så mye for han. Tør ikke å ha venner på besøk, da det har skjedd nok av episoder hvor man ser han er full og sier og gjør mye ydmykende. Er han en alkoholiker?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer