Hopp til hovedinnholdet

Hva jeg kan si eller gjøre for å forklare at jeg ikke ble pumpet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei 15 år gammel jente fra en liten plass. Jeg var på en privatfest for ikke så lenge siden, og drakk meg veldig dårlig. Faktisk så dårlig at jeg havnet på sykehus. Noe av grunnen var nok fordi jeg ikke spiste mye den dagen, og fordi jeg var utslitt av skolearbeid osv. Jeg ble ikke pumpet, men fikk væske rett inn i blodet. Det var veldig rart for meg å våkne på et sykehus helt alene, men foreldrene mine kom litt utpå dagen. Til opplysning var det ikke jeg som hadde tatt med drikke, det var to av venninnene mine. Jeg bare drakk. 1. Er det på noen som helst måte å skylde litt på at jeg ikke hadde spist mye mat den dagen, ettersom jeg har spiseforstyrrelser? Eller vil det da si at det var kun min egen feil? 2. Siden jeg bor på en ganske liten plass, vet veldig mange om det. Mange tror at jeg ble pumpet, noe jeg ikke ble. Jeg vil ikke gå rundt med ryktet på meg at jeg har blitt pumpet. Har dere noe forslag på hva jeg kan si eller gjøre for å forklare at jeg ikke ble pumpet?

SVAR

Besvart 29.10.2016 16:14:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
attach_file

Fakta om alkohol

Alkohol er det vanligste rusmiddelet, og de fleste har på en eller annen måte et forhold til stoffet. Her kan du lese om hva alkohol er, hvordan den fremstilles, hva promille er og hvordan den påvirker kroppen.

 

Les mer
attach_file

Spiseforstyrrelser og følelser

Veldig mange 14–15-åringer synes de er for tykke selv når de er normalvektige, og mange tenker på å slanke seg uten at det er behov for det. Andelen øker oppover i tenårene. Slanking, vektkontroll og uheldige matvaner kan øke risikoen for å utvikle spiseforstyrrelser.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
account_circle