Hopp til hovedinnholdet

Noen ganger tåler jeg alkohol, andre ganger ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har drukket i flere år. Drikker ofte, men har et problem med at jeg ikke vet hvor mye jeg tåler. For selvom jeg spiser før, så kan jeg av og til drikke en god del og bli brisen. Mens av og til tåler jeg ca ingenting. Jeg drakk en vinflaske + et glass med litt sprit og saft, men husker ingenting av kvelden. Sånn skjer av og til, selvom jg andre ganger kan drikke mye mer enn det der og likevel bare være brisen. Jeg vet aldri hva jeg kan drikke for det er forskjellig hver gang. Det er veldig frustrerende. I tillegg har jeg fått noen raseriutbrudd som jeg ikke aner hvor kommer fra. Alt blir svart og jeg husker ikke noe fra det senere. Denne fredagen hvor jeg drakk en vinflaske + glasset så skjedde raseriutbruddet og jeg dyttet en vakt og ble satt i arresten. Det er absolutt ikke typisk meg å bli så sinna og voldelig... har dere noe tips? For jeg forstår ikke hvorfor jeg av og til tåler masse, men av og til ignenting. I tillegg til disse raseriutbruddene...

SVAR

Besvart 15.11.2016 16:19:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle