Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg sjekke om jeg er jomfru? Hvordan kan jeg forhindre at jeg blir med gutter hjem for å ha sex når jeg har drukket alkohol?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var på fest og drakk, og gikk meg en tur alene ute, da jeg traff to gutter jeg kjenner velidig godt, som jeg foresten har et litt godt øye til. Jeg var nokså brisen. De spurte om jeg ville være med dem hjem, jeg sa jo seff ja. Så når vi var på vei til de da, så hadde jeg null balanse og støtta meg på dem, og de drev å klådde på meg, kyssa meg på halsen mens vi gikk, fikk meg kåt som faen. Så da med en gang vi kom inn døra dems så hoppa jeg opp på han ene, stappa tunga mi i munnen hans og klinte med han, mens han andre førte veien inn på rommet. Jeg ble lagt i senga, og så lå de ved siden av meg, klådde og kysset på meg, kledde av meg gradvis helt til jeg kun hadde en singelet og g-strengen på, de lå i bokser begge to. De sjenka meg mer, og jeg mista helt kontroll. Jeg sugde han ene, og ble fingret av han andre, så bytta de. Og jeg er itvil på om jeg fortsatt er jomfru.. Hvordan kan jeg sjekke det? Hvordan jeg kan forhindre at noe sånt skjer igjen? Jeg trenger råd:(( om alt liksom

SVAR

Besvart 20.11.2016 21:53:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når sexlivet blir vanskelig

Dere er verdens beste par, og alt er bare lykke. Men etter hvert fungerer ikke sexlivet som før. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Mange tror at jomfruhinna er en hinne i skjeden som revner når den blir penetrert, og at en slik kan se om ei jente har hatt vaginalt samleie. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
account_circle