Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg drikke på festen? Blir det kleint på skolen om jeg hooker med en gutt i klassen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år, og jeg er blitt invitert på en stor fest om noen uker. Problemet mitt er at jeg aldri har vært på fest før, og jeg har heller aldri drukket (har smakt litt hjemme, men aldri drukket). Jeg føler et press til å drikke pga. alle andre skal drikke, og jeg føler jeg er kjip hvis jeg er den eneste edrue på festen. Men jeg har også litt lyst til å drikke litt. Et til problem er at en gutt jeg liker kommer på festen, og jeg går rundt å håper på at vi kanskje skal "hooke". Bare kyssing/klining, ingenting mer. Men jeg er usikker på om jeg vil det fordi jeg går i klasse med denne gutten. Vi snapper hver dag, og av og til føler jeg at han har noen skulte følelser for meg. Jeg er litt usikker på om hvis det skjer noe på festen som for eksempel kyssing/klining, så kan det ødelegge for oss med tanke på at vi går i samme klasse. Hvis begge har drukket, blir det kleint på skolen da? Han har klint med en annen i klassen for snart et år siden,og de har det ikke kleint

SVAR

Besvart 29.11.2016 12:30:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Drikker alkohol uten å være 18 år

Jeg drikker ofte på fest og sånt, men er jo ikke over 18. Kan jeg få noen straff for det egentlig? Hva skjer hvis politiet ser meg?

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle